Engino Toys

Engino Toys a adus în România un sistem cu totul aparte de jocuri de construcții care să le stimuleze creativitatea celor mici prin activități educative și, în același timp, distractive. Scopul lor este sa îmbine utilul cu plăcutul și să îi pregătească pe copii pentru un viitor strălucit într-o lume din ce în ce mai axată pe tehnologie.

Challenge

Clientul nostru și-a dorit o prezență puternică în mediul online, așa că am unificat două website-uri de prezentare și am implementat un sistem complet de magazin online pentru a putea promova produsele complexe ale beneficiarului nostru. În acest sens, am introdus funcționalități precum: sistem de plată online, transport, facturare, instrucțiuni extinse pentru fiecare produs, dimpreună cu instrucțiuni 3D care să ușureze adaptarea utilizatorilor cu produsul.

Promovare Social Media

Ulterior, am transpus promovarea pe canalele de Social Media, de la Facebook, până la Twitter, LinkedIn și YouTube. Acolo am reușit să formăm o comunitate pe care să o informăm prin intermediul conținutului educativ și ușor de asimilat pentru toți utilizatorii. Scopul a fost să creștem nivelul de awareness asupra importanței educării copiilor după noi proceduri mult mai eficiente decât cele tradiționale. Am făcut acest lucru cu atât mai multă pasiune cu cât ne-am identificat cu cauza clientului nostru și am reușit să le transmitem și celorlalți utilizatori această mentalitate.

Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare a propulsat website-ul printre primele căutări pe Google. Pentru obținerea poziției de top pe Google, specialiștii noștri au făcut o analiză amplă în urma căreia au ales cele mai relevante cuvinte cheie, care cresc organic numărul vizitatorilor pe site.

Vizitează website-ul Engino Toys și spune-ne care este impresia ta despre experiența avută cu acesta. Suntem mereu deschiși la sugestiile tale, astfel încât să ne îmbunătățim pe zi ce trece!