Knauf

Knauf este un producător de materiale de construcții cu renume pe plan internațional. Clientul nostru și-a dorit un website complex care să îmbine o platformă 100% personalizată și o bază de date complexă pentru o mai bună gestionare ulterioară din departamentul de back-end.

Challenge

Provocarea a fost realizarea website-ului după modelul german în ceea ce privește design-ul, dar cu funcționalități adaptate pentru tehnologia actuală, în așa fel încât să fie responsive și user-friendly.

Ulterior, ne-am ocupat de adăugarea produselor și a sistemelor beneficiarului. A fost nevoie de o documentare intensivă, întrucât acestea prezentau particularități aparte și necesitau o atenție sporită din punct de vedere tehnic.

Elemente tehnice

A trebuit să introducem o hartă dinamică cu poziționarea distribuitorilor, să adăugăm un catalog de produse care se actualizează constant prin intermediul unui tool de vizualizare direct în website și, în același timp, să lucrăm asupra unui design care să le încadreze pe toate într-un mod cât mai eficient cu putință.

SEO

Am adaptat conținutul original după cele mai eficiente norme SEO, norme menite să poziționeze clientul cât mai sus în ierarhia motoarelor de căutare și am optimizat imaginile pentru produse, făcând o adaptare grafică în raport cu design-ul website-ului.

Filtrare Produse

În materie de sisteme de filtrare, am implementat un sistem avansat care cuprinde categoriile, subcategoriile și produsele Knauf. De lângă acestea nu putea lipsi un modul avansat și intuitiv de căutare care să livreze întotdeauna rezultate relevante.

Ulterior, am adăugat fișe tehnice și tabele intuitive care stau la dispoziția utilizatorilor pentru mai multă claritate în ceea ce privește utilizarea produselor Knauf. Tot în acest scop, am implementat un sistem de afișare a produselor compatibile cu cele pe care utilizatorul le-a vizualizat deja în website.

Homepage-ul conține un sistem navigabil pe secțiuni și un macro-meniu care să permită răsfoirea prin categorii și subcategorii. Autentificarea este diferențiată în funcție de tipul de utilizator, atât în interfața de administrare, cât și în website.

Astfel, website-ul clientului nostru are toate caracteristicile necesare pentru a reprezenta la cel mai înalt nivel un brand de renume și pentru a consolida o imagine pozitivă în mediul online.

Vizitează website-ul Knauf și spune-ne care este impresia ta despre experiența avută cu acesta. Suntem mereu deschiși la sugestiile tale, astfel încât să ne îmbunătățim pe zi ce trece!