Romlogic

 

Challenge

Clientul și-a dorit un website de prezentare care să descrie serviciile și soluțiile tehnice moderne pe care le oferă, prin intermediul conținutului original și al unei interfețe accesibile și prietenoase pentru utilizatori.

Am plecat de la un template de WordPress, peste care am venit cu layout-uri personalizate și am rescris implementarea HTML. Am optat pentru elementele dinamice și am susținut sintetizarea informației într-un mod cât mai succint și mai accesibil utilizatorului. De asemenea, nu am putut omite introducerea de elemente de uzabilitate și de call-to-actions.

Optimizare SEO

Optimizarea SEO On-page a îmbunătățit prezența website-ului în motoarele de căutare. Pentru a obține o poziție mai bună pe Google, echipa Danco Vision a realizat o analiză complexă, rezultând în optimizarea celor mai relevante cuvinte cheie, elemente care contribuie la creșterea organică a numărului total de vizitatori de pe website.

De asemenea, pe lângă crearea de conținut aflat în conformitate cu regulile SEO, am lucrat la realizarea funcționalității multi-language, acesta fiind un site bilingv. Rezultatele au început să apară într-un timp relativ scurt, în mai puțin de 6 luni, aspect ce a adus satisfacție de ambele părți.