OllieGangShop

OllieGangShop – Cele mai tari colecții SUPRA, CARHARTT, ASICS, NIKE, NEW BALANCE și alte branduri originale de streetwear

Ce a dorit clientul?

OllieGangShop era deja un nume consacrat în piața de eCommerce din România pe nișa Underground. Owner-ii shop-ului își doreau însă mai mult. Vedeau produsele lor cu o adresabilitate mai largă decât reușiseră să obțină și aveau nevoie de o strategie de marketing online care să schimbe percepția publicului despre shop-ul lor și să le crească numărul de vânzări.

Care a fost soluția noastră?

Nu pare greu să obții ceea ce și-a dorit OllieGangShop, nu-i așa? Și totuși, erau doi ani de când își propuseseră acest obiectiv care nu se îndeplinise. Dar nouă ne plac provocările. Am început cu începutul: Un proces amplu de branding presupune formarea unei imagini pe măsură care să conducă la o reputație bună. În acest scop, am oferit clientului servicii de PR extern, împreună cu bloggeri care să prezinte noua direcție a shop-ului. Am continuat cu servicii de copywriting la nivelul blogului beneficiarului și am reușit integrând aceleași mesaje și aceeași grafică și în mesaje de e-mail marketing să inducem noua idee a brandului Ollie Gang Shop.

Treptat, am făcut switch-ul dinspre awareness înspre conversii.

Iată serviciile prestate:

– Reclame pentru vizibilitate – Google Display;
– Reclame pentru conversii – Google Search;
– Publicitate pe Facebook cu mesaje noi;
– Campanii inteligente de retargetare;
– Optimizare pentru motoarele de căutare;
– E-mail Marketing;
– Newsletter Automation;
– Social Media Marketing;
– Copywrite pentru blogul propriu;
– Community Management (Facebook);
– Affiliate Managemement (2Performant);
– Website Product Management.

Rezultatul? Creșteri pe toate planurile!
Am folosit un mix de marketing inteligent creat pentru îndeplinirea obiectivelor clientului și am reușit să depășim target-urile propuse, în primele 3 luni. Am reușit ulterior să scalăm bugetul de publicitate, fără a pierde din performanțele reclamelor.

În acest moment www.olliegangshop.ro este un nume important și se găsește în top 3 retaileri online de încălțăminte și îmbrăcăminte sport!