5 Elemente Esențiale Pentru Dezvoltarea Unui Site

Mulți antreprenori subestimează importanța pe care web design-ul o poate avea în performanța afacerii lor. Alături de impactul inițial pe care identitatea vizuală o are asupra vizitatorului, elemente precum organizarea și structurarea conținutului influențează experiența utilizatorului pe site. Dacă navigarea pe site este dificilă sau dacă textul este greu de citit pentru că ai ales greșit culorile, s-ar putea ca potențialii clienți să părăsească site-ul și să acceseze altul. De aceea, este nevoie să acorzi atenție specială tuturor elementelor din structura site-ului tău.

Prin urmare, îți vom prezenta 6 elemente esențiale pe care trebuie să le ai în vedere atunci când construiești un site de la zero. Rezultatul va fi o strategie completă pe care Danco Vision (agenția noastră de web design) a testat-o pentru clientul ID Total (furnizor de servicii logistice externalizate), construind o identitate vizuală în online impecabilă.

Web Design

­Un design modern adaptat tendințelor este esențial pentru a păstra utilizatorii pe ste. Totuși, trebuie să ții mereu cont de faptul că utilitatea primează. Așa că rezistă tentației de a sacrifica structura de dragul aspectului. Păstrează un design la modă, dinamic și clean, fără a adăuga elemente care nu sunt necesare sau a îngreuna navigarea utilizatorului pe site.

Pentru ID Total, am oferit servicii de realizare site după ultimele standarde în tehnologia web. Pentru că ne-am ocupat și de identitatea grafică, am avut grijă să ajungem la o armonie vizuală care să coreleze layout-ul web cu stilul logo-ului pe care l-am creat.

 

User Experience

Organizarea și structurarea informațiilor dictează felul în care utilizatorul se comportă pe site. Așa că dacă vrei să îi păstrezi pe site-ul tău, organizează conținutul într-un mod logic și intuitiv care să îi ajute să găsească ceea ce caută. De asemenea, nu uita că opțiunea responsive este obligatorie. Din ce în ce mai mulți oameni navighează de pe mobile.

Pentru ID Total, am definit componentele platformei și am implementat design-ul utilizând o platformă CMS de gestionare conținut. Bineînțeles, site-ul a fost adaptat pentru compatibilitate cu toate dispozitivele mobile.

SEO

Despre strategii de SEO ți-am vorbit de multe ori. Pe scurt, SEO înseamnă o prezență vizibilă și eficientă în motoarele de căutare și contribuie la eficientizarea costurilor clientului. De la SEO on-pag și link-building la cuvinte cheie și analiză, strategiile SEO pe care le poți dezvolta sunt multiple. Dacă vrei ca site-ul tău să ajungă rapid în top, ar trebui să le parcurgi pe toate. În orice caz, atunci când construiești un site de la zero, un lucru important pe care trebuie să îl ai în vedere este optimizarea SEO inițială. Așa am procedat pentru clientul nostru pentru a-I crește traficul pe site.

Integrarea Site-ului cu Rețelele Sociale

Pentru a avea o identitate solidă de brand, este nevoie să păstrezi consecvența. Ai grijă să fii prezent în mai multe medii și să realizezi legătura între ele. Este necesar ca oamenii care ajung pe site să te găsească și pe rețelele sociale. Pentru ID Total, am integrat rețelele sociale în site-ul companiei prin link-uri.

Analiză

După ce ai stabilit design-ul, elementele de user experience li SEO, asigură-te că poți analiza ce impact au asupra vizitatorilor. Pentru asta, este necesar să integrezi codurile de monitorizare și analiză în componența site-ului. Codurile pentru Google Analytics, Tag Manager, Webmaster Tools integrate în site-ul companiei ID Total au contribuit substanțial la îmbunătățirea site-ului în urma unei analize ample.

Dacă ai în plan să dezvolți un site de la zero și vrei să te asiguri că are toate componentele necesare, te așteptăm la agenția de web design Danco Vision. Oferim servicii integrate de realizare de site și concepem design-uri personalizate, potrivite business-ului tău.

NOUTĂȚI

Articole similare