Beneficiile eCommerce-ului

Digitalizarea și comerțul sunt 2 piese importante ale business-ului contemporan care merg mână-n mână. Comerțul este cărămida de bază a oricărui business, în timp ce digitalizarea îl accelerează, îl simplifică și face legătura dintre consumator și companie.

De acest lucru sunt conștienți toți deținătorii de business, lucru care a dat naștere unei concurențe extrem de active în mediul online. În timp ce comerțul clasic se desfășoară pe aceleași principii simple de la început, eCommerce-ul câștigă din ce în ce mai mult teren prin facilitățile pe care le oferă, dar, în mod deosebit, pentru că permite tranzacțiilor să se desfășoare într-un mod simplu și rapid.

Există, totuși, o serie de motive pentru care popularitatea eCommerce-ului este într-o creștere continuă.

Popularitatea industriei

De la an la an, industria eCommerce-ului înregistrează creșteri semnificative. De exemplu, în anul 2016, magazinele virtuale au realizat un venit total în valoare de 1.8 miliarde de euro, sumă provenită exclusiv din vânzarea de produse și reprezintă o creștere de 30% față de 2015. De asemenea, creșteri au fost înregistrate și în anii precedenți, în anul 2015 raportându-se o creștere a vânzărilor cu 27% mai mare comparativ cu 2014.

Cerințe minime

Pentru că eCommerce-ul vine la pachet cu o competiție activă, magazinele online necesită upgrade-uri constante. Cu toate acestea, a ține pasul cu această industrie nu este un obstacol de neîntrecut. O interfață user-friendly reprezintă strictul necesar al unui magazin online pentru a genera venituri. În plus, cu un pachet minim de cunoștințe HTML sau CSS orice deținător de magazin online își poate gestiona singur afacerea, fără a fi nevoit să angajeze un specialist sau să externalizeze serviciul.

Creșterea ușoară și rapidă

În cazul eCommerce-ului, creșterea afacerii ține strict de vânzări. Nu este nevoie de locație accesibilă sau artificii de publicitate pentru a atrage vizitatori. Singura locație care vă interesează este prima pagină Google ce se poate obtine prin optimizare SEO a site-ului. Astfel, cu cât cresc vânzările magazinului online, cu atât el devine mai vizibil pentru potențialii utilizatori.

Echipa Danco Vision vă ajută să faceți primii pași în eCommerce, alături de o echipă de profesioniști cu experiență care vă stă la dispoziție pentru orice tip de suport!

NOUTĂȚI

Articole similare