DigitalU angajează digital marketing copywriter

Criterii de selecție:

– cunoștințe de limba Engleză, Italiană;

– peste 2 ani experiență în Internet / e-Commerce, Jurnalism / Editorial, Relații Publice, Publicitate, Marketing.

Candidatul ideal

Căutăm o persoană care să completeze echipa de Digital Marketing și PR, printr-o prezență plăcută, calități creative deosebite și experiență în editarea de articole pe subiecte cât mai diverse. Candidatul ideal trebuie să scrie foarte bine și să aibă capacitatea de a transforma idei și schițe în texte de marketing care să targeteze anumite grupuri țintă. Candidatul ideal ar trebui să aibă experiență în domeniul copywriting-ului pentru online, să aibă noțiuni de SEO și să poată demonstra munca prestată anterior în acest domeniu. De asemenea, candidatul ideal ar trebui să aibă același nivel calitativ înalt atât în limba română, cât și în limbile engleză sau italiană.

Descrierea jobului

Jobul presupune executarea zilnică a următoarelor operațiuni, dar nu numai:

– redactare texte promoționale pentru campanii Facebook / Google;
– redactare de articole pentru blogurile proprii sau ale clienților;
– redactare texte în limbile română și engleză pentru site-urile proprii sau pentru ale clienților (indiferent de domeniul acestora de activitate);
– menținerea mai multor bloguri active prin publicarea de articole;
– monitorizarea și implicarea activă în interacțiunea cu vizitatorii site-urilor sau paginilor de social media din portofoliu;
– crearea de rapoarte săptămânale / lunare.

Beneficiile jobului:

– integrarea într-o echipă tânără, dar foarte experimentată și competentă;
– îmbogățirea cunoștințelor prin integrarea muncii obișnuite de copywriting cu cea de promovare online;
– sediu ultracentral;
– program flexibil;
– posibilitatea de a avansa dupa primele 6 luni.

Descrierea companiei

Suntem o agenție interactivă de web design și marketing digital, cu capital românesc, care activează pe piață furnizând servicii web de peste 10 ani. Având sediul principal în București și un birou secundar în Italia, dispunem de flexibilitatea și resursele necesare pentru a răspunde solicitărilor clienților noștri din întreaga lume.

Aplicând la acest post, aveți ocazia să vă alăturați unei echipe tinere, dar premium din toate punctele de vedere. Suntem și dorim să construim în continuare o echipă cu calități atât umane, cât și profesionale deosebite. Lucrăm pentru clienți medii și mari, dar și pentru proiecte proprii și ne confruntăm cu provocări la fiecare pas.

Dacă îți plac provocările, dacă vrei să înveți mereu ceva nou, vino alături de noi și îți promitem că vei avea parte exact de acest lucru.

Dacă vrei să ne cunoaştem, trimite-ne CV-ul la social@digitalu.ro!

NOUTĂȚI

Articole similare