DigitalU angajează account manager / specialist vânzări

Criterii de selecție:

– peste 1 an experiență în Internet / e-Commerce, Vânzări, Marketing.

Candidatul ideal:

– are experiență în domeniul vânzărilor, prezentării de produse sau servicii în urma identificării nevoilor clienților;
– are experiență în redactare de contracte și de oferte comerciale;
– are competențe și abilități foarte bune de utilizare a instrumentelor Office și le folosește pentru a putea redacta documente / oferte / prezentări de un înalt nivel calitativ (prezentare și conținut).

În mod ideal, candidatul ar trebui să aibă experiență în domeniul vânzărilor de servicii online (site-uri, aplicații mobile, promovare online, software, etc.) și rezultate concrete ale muncii sale anterioare, pe care să le poată prezenta. Candidații care au un portofoliu de clienți activi (pachet de start) pe care îl pot prezenta vor avea o șansă în plus, pentru că astfel vor dovedi calitățile de relaționare și fidelizare.

Descrierea jobului

Jobul va presupune vânzarea de produse și servicii online către clienții existenți și către clienți noi. Compania va furniza toate mijloacele, strategiile și bugetele necesare achiziției de noi clienți, iar candidatul va trebui să redacteze oferte personalizate, să susțină discuții cu clientul, de la faza preliminară, până la faza de semnare a contractelor. Jobul este full time și va presupune muncă de birou, întâlniri atât la birou, cât și la sediile clienților.

Beneficii:

– posibilitatea de a vinde produse vandabile și cautate, deci o rată de succes destul de mare;
– salariu fix, la nivelul pieței + comisioane din vânzări + bonusuri motivante;
– abonament telefonie + telefon mobil + decont carburant pentru mașina personală (sau cheltuieli de transport) – INCLUSE;
– sediu ultracentral (Piața Unirii) și o echipă frumoasă și competentă de designeri, copywriteri, programatori și oameni de marketing online.

Descrierea companiei

DANCO VISION este o agenție interactivă de web design, înființată în anul 2006, cu capital 100% românesc. Având sediul principal în București și sediul secundar la Roma (Italia), dispunem de flexibilitatea și resursele necesare pentru a răspunde solicitărilor clienților noștri din întreaga țară și nu numai. Agenția DV Web Design din București, România, are peste zece ani de experiență în proiecte variate, peste 200 de clienți pretențiosi și nenumărate realizări în mediul online. În anul 2015, Danco Vision a lansat brandul de marketing și comunicare online DigitalU.

Astfel, concepem și implementăm strategii inteligente pe canale multiple, capabile să stimuleze vânzările și să atragă noi clienți. Educăm brandurile să asculte, nu doar să audă, să analizeze și să facă performanță pe piețele din întreaga lume. Folosind platforme de monitorizare dezvoltate in-house, echipa noastra poliglotă poate aduna informații utile atât despre brandul tău, cât și despre produsele tale și piața în care activezi. Te putem ajuta să planifici și să implementezi strategii care să dezvolte interacțiunea cu clienții și expansiunea virală, dar și să derulezi campanii de marketing cu ajutorul influencer-ilor, dar și campanii de marketing prin conținut, care să îți aducă mai mulți fani, mai mulți adepți, mai multe aprecieri online și, implicit, mai multe venituri.

Dacă vrei să ne cunoaştem, trimite-ne CV-ul tău la social@digitalu.ro!

 

NOUTĂȚI

Articole similare