Total Soft

TotalSoft

TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții ERP din România și între primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing.

Challenge

Dezvoltarea unor website-uri de prezentare în WordPress pentru partenerii TotalSoft și, respectiv, pentru candidații care aplică pentru un job sau un internship în cadrul companiei.

Features

TotalSoft Careers prezintă pozițiile deschise în cadrul companiei, fiecare dintre ele având o pagină dedicată, cu job description și multiple opțiuni de a aplica. Site-ul are și o pagină dedicată cu testimoniale video ale angajaților TotalSoft.

TotalSoft Partners este o interfață pentru segmentul B2B, care se adresează tuturor celor care vor să devină parteneri ai TotalSoft în diverse proiecte. Aceștia pot accesa 3 paliere distincte: Business, Technology sau Strategy.

Proiectul a fost finalizat cu succes în 2022, cele două site-uri realizate de Danco Vision fiind online.

Mentenanță website-uri custom

Cele două proiecte sunt parte a unui contract mai amplu de servicii pe care Danco Vision le efectuează pentru TotalSoft. Acesta prevede în principal operațiuni de mentenanță pentru website-urile totalsoft.ro, charisma.ro și bpo.totalsoft.ro

Pentru fiecare dintre ele, activitățile prezintă un nivel de complexitate ridicat, având în vedere că sunt dezvoltate pe platforme custom, care se leagă cu CRM-urile lor interne.