Vrei promovare online pentru business-ul tău? DigitalU este partenerul ideal!

Ți-am tot spus că, dacă business-ul tău nu e online, nici măcar nu bați pasul pe loc, ci te scufunzi într-o prăpastie din care nu vei mai putea ieși. Ne bucurăm că ai înțeles asta. Dar, dacă te gândești că simpla prezență online e sufiecientă, avem vești proaste pentru tine. În drumul spre succes, mai ai multe trepte de urcat. Următorul pas, promovarea online. Dar asta nu e la îndemâna oricui.

Advertising-ul nu înseamnă risipă

Poate asta ai înțeles de la celelalte agenții de digital marketing cu care ai colaborat, în speranța că business-ul tău va cunoaște succesul. În aceste condiții, nici nu e de mirare că ai rămas cu impresia că promovarea online intră la capitolul cheltuieli. Promovare online nu înseamnă simpla gestiune a campaniilor. Poate ți s-a spus că asta înseamnă sau poate ți s-a spus că înseamnă mai mult.

Dar, atunci când ai vrut mai mult, te-ai trezit că trebuie să plătești mai mult. Aceleiași agenții sau unui partener al agenției respective. Iar asta a însemnat timp pierdut și un buget risipit aiurea, în stânga și în dreapta. De ce? Pentru că, dorind mai mult pentru business-ul tău, ai acceptat să plătești mai mult. Rezultatul? În rapoartele primite, minunat. În realitate, trist.

 

Vrei un business de succes?

Singura explicație primită a fost că promovarea online a business-ului tău, una care, în final, a presupus costuri la care nu te-ai fi așteptat vreodată, a fost implementată. Mai departe, e treaba ta. Ai plătit pentru un BMW și ai primit o Dacie. Descurcă-te cu ea. Oricât ai încerca să arunci responsabilitatea eșecului exclusiv pe umerii altcuiva, și tu ești vinovat într-o anumită măsură.

Dar, dacă nu înveți nici din greșelile altora, nici din greșelile tale, vei mai trăi astfel de momente. Și, într-un final, când te vei trezi, vei constata că business-ul tău merge mai rău decât înainte ca o agenție să îți promoveze business-ul online. Ai căzut, dar, dacă rămâi la pământ, va trebui, în curând, să pui lacătul. Definitiv sau pentru o bună bucată de vreme. Acum, depinde doar de tine.

Advertising-ul înseamnă investiție

Iar schimbarea începe cu tine. Primul pas, privește advertising-ul ca pe o investiție, nu ca pe o risipă. Următorul pas, vino la DigitalU. Să afli de la profesioniști ce înseamnă cu adevărat promovare online, să ți se explice o strategie integrată de marketing digital, să înveți ce înseamnă succesul pentru business-ul tău, indiferent că vorbim despre B2B sau B2C.

Lasă-i în urmă pe cei care se gândesc la succesul lor, colaborează cu o agenție de marketing digital care se gândește în primul rând la succesul tău. O agenție care să îți analizeze business-ul, care să conceapă și să implementeze o strategie personalizată de promovare online pentru business-ul tău. O agenție care să îți ofere ce nu ai primit până acum: succesul.

Hai să bem o cafea împreună și să îți prezentăm serviciile noastre all-in-one de promovare online.

NOUTĂȚI

Articole similare

Paște fericit!

Dragi prieteni, colaboratori și clienți, Echipa #DigitalU are o rugăminte neobișnuită pentru o agenție de digital marketing. Ne dorim ca de aceste Sărbători Pascale să

Citește