Clutch sărbătorește Danco Vision ca fiind parte dintre cei 100 de lideri pentru dezvoltare susținută în 2022

Marketingul digital necesită să privești lucrurile din mai mult de două sau trei perspective – ai nevoie de o viziune 360° asupra pieței și a oamenilor. La Danco Vision, îți oferim o imagine clară și soluții în digital marketing 360°, pentru a te ajuta sa te dezvolți în continuare.

Având sediul în București, România, echipa noastră a lucrat îndeaproape cu branduri variate pentru a le ajuta în gestionarea provocărilor din mediul digital.

În cinstea succesului acestora, suntem mândri să vă prezentăm cea mai recentă validare a eforturilor noastre din partea Clutch! Pe parcursul întâlnirii anuale ,,Leaders Awards”, Danco Vision a fost recunoscută oficial ca fiind parte din top 100 companii cu o dezvoltare susținută!

Clutch este o companie de market research B2B din Washington DC. Site-ul este conceput pentru a ajuta utilizatorii să găsească și să contacteze cele mai bune companii, în vederea depășirii obstacolelor întâlnite.

În fiecare an, Clutch numește și premiază companii din industrii diferite, la nivel internațional. Companiile din acest top, lidere din punct de vedere al dezvoltării lor continue, sunt selectate pe baza venitului total obținut, între 2018 și 2021.

,,Suntem foarte încântați că eforturile noastre de a ne sprijini clienții au fost răsplătite, iar nivelul dedicării noastre este acum vizibil la nivel internațional, datorită acestui premiu din partea Clutch.

— Danco Vision 360° Digital Marketing

Acest moment deosebit este posibil datorită încrederii clienților noștri. Suntem recunoscători pentru susținerea acordată și colaborarea fantastică alături de aceștia! Mulțumirea și recunoștința lor ne oferă puterea necesară pentru a depăși orice obstacol.

Vă mulțumim tuturor, în special clienților noștri, ce și-au alocat timp pentru a ne lăsa un review în platforma Clutch! Suntem încântați pentru un nou an prosper alături de voi!

La Danco Vision suntem întotdeauna pregătiți pentru performanță! Contactează-ne azi pentru a rezolva orice problemă cu care te confrunți în digital. Abia așteptăm să te cunoaștem!

NOUTĂȚI

Articole similare

Homplex

Homplex este o companie în domeniul ingineriei și tehnologiei, care oferă produse moderne pentru instalații și infrastructuri de utilități și energie, promovând siguranța, confortul și

Citește