Danco Vision și DigitalU lansează Strumf Mall

Pentru părinții și copiii de pretutindeni, am lansat un nou proiect web dezvoltat de la zero. Este vorba despre Strumf Mall, magazin online de haine, accesorii și jucării pentru copiii de toate vârstele, de la bebe la om mare. Și pentru că vorbim despre un magazin online și despre un target aparte – părinții cu multe griji și responsabilități-, experiența utilizatorului trebuie să fie impecabilă. Asta înseamnă o navigare cât mai ușoară, intuitivă, cu opțiuni cât mai multe de filtrare și un design cât mai plăcut. Și asta nu e tot. Iată care sunt toate elementele cheie pe care le-am avut în vedere pentru a construi un magazine online cât mai performant:

Dezvoltare web

Pentru ca procesul de dezvoltare să fie cât mai eficient și rezultatul cât mai prietenos, echipa de dezvoltatori Danco Vision a făcut o adevărată magie în cod. Rezultatul? Metode de filtrare avansate, sistem complex de recomandare a produselor, opțiuni multiple de selecție și navigare interactivă. Adică pentru părinți e mult mai ușor acum să aleagă hăinuțe pentru copiii lor, putând să facă selecție în funcție de culori, vârstă, înălțime, centimetri și nu numai.

Design

Design-ul înseamnă prima impresie. Iar pentru un magazine online cu așa o tematică, a fost o adevărată plăcere să alegem elemente cât mai jucăușe – animație integrată în site, web design în culori vesele, logo în culori vesele… pe scurt, dezvoltarea identității vizuale de brand în conformitate cu caracteristicile companiei.

SEO

SEO reprezintă una dintre cele mai importante elemente pe care trebuie să le ai în vedere și atunci când construiești un site, și atunci când îl promovezi. Un lucru esențial pe care trebuie să-l faci la un site de prezentare construit de la zero este optimizarea SEO inițială.

Strategie de lansare și conturi sociale

Următorul pas după dezvoltarea website-ului este alegerea unei strategii de marketing digital ample, care să cuprindă promovarea brandului pe cât mai multe rețele sociale, sub forma unui conținut cât mai divers. Alături de configurarea conturilor sociale și integrarea lor în website, am stabilit strategia de lansare care să include toate aspectele, de la targetare, canale, buget, la tipuri de mesaje și content.

Vrei și tu să îți construiești un site complex de la zero? Hai să ne întâlnim la o cafea, pentru mai multe povești despre web design, dezvoltare și online marketing.

NOUTĂȚI

Articole similare