Internship #webdesign cu Danco Vision

„Nu ai experiența necesară pentru a obține acest post!” este un răspuns adesea întâlnit la început de drum. Noi suntem Danco Vision și, pentru noi, dorința de a-ți urma visurile primează! De aceea, punem la bătaie 3 internship-uri plătite pe o durată de 6 luni, unde îți vom punem bazele limbajului de programare pentru Web Design.

Despre noi

Am intrat pe piață în 2006, sub numele de Danco Vision, cu un singur scop și anume, de a le da viață companiilor în mediul online. Am început sub forma unei echipe restrânse și am evoluat de la un proiect la altul. Cu trecerea anilor, ne-am mărit echipa și, din dorința de a oferi pachetul complet, am devenit o agenție de marketing online. Serviciile noastre au prins contur și ne-am remarcat prin numeroase proiecte pentru firme de renume. Iată-ne în 2018, cu un portofoliu de invidiat și cu zeci de clienți mulțumiți, chiar și la nivel internațional. Suntem plini de viață, avem o mulțime de idei și nimic nu ne oprește din a ne atinge obiectivele.

Despre tine

Tu ești la început de drum sau vrei să te reconvertești profesional. Deci, ai ajuns exact unde trebuie! Căutăm o persoană deschisă la noutăți, pasionată de web development sau care dorește să descopere această arie. Pentru a avea idei bune și dorință de cunoaștere, nu îți trebuie experiență și, de aceea, pentru noi, aceasta nu reprezintă un criteriu de eligibilitate. Se spune că, dacă iubești ceea ce faci, nu vei munci nicio zi din viața ta.

Desfășurare internship

Pentru 6 luni, vei face parte dintr-o echipă plină de viață ce dorește să îți contureze drumul în cariera pe care vrei să o urmezi. Pe lângă informațiile pe care le vei deprinde aici, vei avea ocazia să pui în aplicare tot ceea ce înveți. Scopul principal este crearea de website-uri și aducerea acestora în topul căutărilor de pe Google. Principala platformă cu care se va lucra este WordPress (WP), iar cu ajutorul acesteia vom da viață în online. Atât interfața website-ului, cât și conținutul acestuia trebuie contopite în vederea obținerii rezultatelor ideale. Împreună vom desluși misterele WP, iar apoi îți va fi mult mai ușor să înțelegi programarea în sine și cum funcționează, de fapt, acest limbaj.

O zi din viața noastră

Venim cu drag și spor la birou pentru a transpune realitatea și în online. Ne petrecem o bună parte din timp împreună și tot împreună dăm naștere celor mai bune idei. Atragem noi clienți în permanență și îi menținem mulțumiți pe cei existenți. Creăm website-uri bine puse la punct pe care le încărcăm cu informații calitative și vizualuri ce se întipăresc instant în minte.

Perseverența primează în atingerea scopului dorit și, dacă reușești să ne convingi,  îți vei petrece următoarele 6 luni alături de o echipă creativă, care îți va pune bazele în web development.

NOUTĂȚI

Articole similare

Ce face un PPC specialist?

PPC sau Pay Per Click reprezintă o strategie de marketing digital prin intermediul căreia se plasează anunțuri în motoarele de căutare, menite să sporească traficul

Citește