Web Design Services

Audit si consultanta eCommerce

Daca ai un site / magazin online care nu performeaza asa cum ti-ai dori, ai ajuns unde trebuie. Afla ce putem face pentru tine!

Analiza completa eBusiness

Un audit si o analiza completa a companiei includ o campanie de research a site-ului tau, pentru o mai buna intelegere a domeniului in care activezi.

Punctul de plecare pentru pasul urmator este determinarea corecta a pozitiei pe care o ocupi in momentul de fata pe piata, in comparatie cu cea a competitorilor tai.

Consultanta magazine online

Un audit web amanuntit identifica si, totodata, rectifica potentialele obstacole care stau in calea performantei site-ului tau si ajuta la consolidarea unei fundatii pentru eforturile tale de marketing digital. Auditul e-Commerce complet furnizeaza recomandari amanuntite de design, strategii de marketing prin continut si un plan care sprijina nevoile si obiectivele business-ului tau. De asemenea, ne permite sa definim obiective concrete (KPI's), care joaca un rol fundamental in personalizarea campaniilor de marketing si cresterea ratei de conversie (CRO).

Effective Web Development Solutions

Lucram impreuna cu clientii, atunci cand stabilim obiectivele activitatii lor in mediul online. Echipa noastra de experti foloseste o gama completa de instrumente, resurse si tehnici testate in domeniu, pentru o analiza completa a business-ului tau, a clientilor si a competitiei. 

 

La finalul analizei si auditului, furnizam un raport de audit complet, care include si recomandarile pe care ti le facem pentru viitor.

Strategie performanță in timp real

Informatiile pe care le prezentam in rapoartele pe care le realizam iti ofera o transparenta completa, fiindu-ti de un real folos pentru optimizarea strategiei de performanta din mers.

Monitorizam in timp real proiectul, inregistram cu tool-uri specifice interactiunile vizitatorilor cu site-ul tau, rulam campanii A/B Testing si optimizam totul in mod continuu!

Optimizarea ratei de conversie - CRO

Suntem pregătiți să planificăm proiecte în mod eficient, în timp ce optimizăm comportamentul acestora cu ajutorul tehnologiilor.

 

Toate acțiunile noastre întrunesc maximum de eficiență pentru a veni în întâmpinarea nevoilor business-ului și a obiectivelor comerciale ale clienților.

Effective Web Development Solutions

Oferim analiza in timp real, analiza pe pagina, analiza de marketing, audit de continut, audit al competitiei, audit al clientilor si analiza de influenta. In portofoliul nostru de activitati, se regaseste si termenul “personas”, care reprezinta un mod eficient de a intelege nevoile utilizatorilor, prioritizand totodata functiile si caracteristicile unei strategii de succes personalizate. Printre cele mai utile functii ale tehnicilor noastre de analiza, se numara: custom filters, automated tasks, event tracking, funnel visualization, assisted conversions, visitor flow, reverse goal paths, dar si multe alte servicii, in functie de cerintele companiei cu care colaboram.

Studii de caz web design

Vezi ultimele proiecte

Doresc o oferta de audit e-Commerce

Povesteste-ne despre business-ul tau online si te vom ajuta sa ii cresti performanta in cel mai scurt timp!
Cere un audit profesional si afla cum iti poti imbunatati performantele, creste vanzarile si optimiza rata de conversie pentru magazinul tau online!

Testimoniale

Ce spun clientii...