Web Design Services

Audit si consultanta eCommerce

Daca ai un site / magazin online care nu performeaza asa cum ti-ai dori, ai ajuns unde trebuie. Afla ce putem face pentru tine!

Analiza completa eBusiness

Un audit și o analiză completă a companiei includ o campanie de research a site-ului tău, pentru o mai bună înțelegere a domeniului în care activezi.

Punctul de plecare pentru pasul urmator este determinarea corecta a poziției pe care o ocupi în momentul de față pe piață, în comparație cu cea a competitorilor tăi.

Consultanta magazine online

Un audit web amănunțit identifică și, totodată, rectifică potențialele obstacole care stau în calea performanței site-ului tău și ajută la consolidarea unei fundații pentru eforturile tale de marketing digital. Auditul e-Commerce complet furnizează recomandări amănunțite de design, strategii de marketing prin conținut și un plan care sprijină nevoile și obiectivele business-ului tău. De asemenea, ne permite să definim obiective concrete (KPI's), care joacă un rol fundamental în personalizarea campaniilor de marketing si cresterea ratei de conversie (CRO).

Effective Web Development Solutions

Lucrăm împreună cu clienții, atunci când stabilim obiectivele activității lor în mediul online. Echipa noastră de experți folosește o gamă de completă de instrumente, resurse și tehnici testate în domeniu, pentru o analiză completă a business-ului tău, a clienților și a competiției. 

 

La finalul analizei și auditului, furnizăm un raport de audit complet, care include și recomandările pe care ți le facem pentru viitor.

Strategie performanță in timp real

Informațiile pe care le prezentăm în rapoartele pe care le realizăm îți oferă o transparență completă, fiindu-ți de un real folos pentru optimizarea strategiei de performanță din mers.

Monitorizam in timp real proiectul, inregistram cu tool-uri specifice interactiunile vizitatorilor cu site-ul tau, rulam campanii A/B Testing si optimizam totul in mod continuu!

Optimizarea ratei de conversie - CRO

Suntem pregătiți să planificăm proiecte în mod eficient, în timp ce optimizăm comportamentul acestora cu ajutorul tehnologiilor.

 

Toate acțiunile noastre întrunesc maximum de eficiență pentru a veni în întâmpinarea nevoilor business-ului și a obiectivelor comerciale ale clienților.

Effective Web Development Solutions

Oferim analiză în timp real, analiză pe pagină, analiză de marketing, audit de conținut, audit al competiției, audit al clienților și analiză de influență. În portofoliul nostru de activități, se regăsește și termenul “personas”, care reprezintă un mod eficient de a înțelege nevoile utilizatorilor, prioritizând totodată funcțiile și caracteristicile unei strategii de succes personalizate. Printre cele mai utile funcții ale tehnicilor noastre de analiză, se numără: custom filters, automated tasks, event tracking, funnel visualization, assisted conversions, visitor flow, reverse goal paths, dar și multe alte servicii, în funcție de cerințele companiei cu care colaborăm.

Studii de caz web design

Vezi ultimele proiecte

Doresc o oferta de audit e-Commerce

Povesteste-ne despre business-ul tau online si te vom ajuta sa ii cresti performanta in cel mai scurt timp!
Cere un audit profesional si afla cum iti poti imbunatati performantele, creste vanzarile si optimiza rata de conversie pentru magazinul tau online!

Testimoniale

Ce spun clientii...