Unibet

Unibet.com este unul dintre cele mai mari website-uri de pariuri sportive online din lume, ce oferă o varietate de tipuri de jocuri pentru milioane de utilizatori.

Challenge

Realizarea a cel puțin 15 mini-site-uri pentru Unibet pentru o mai bună clasare în motoarele de căutare, atât la nivel local, cât și internațional. Provocarea a constat în faptul că UniBet este o entitate mare, care dezvoltă și implementează strategii SEO de foarte mulți ani, fiind cu atât mai interesant să venim cu soluții care să aducă rezultate de impact.

Dezvoltare Web

Un mini-site se referă la un site web cu o singură pagină prin care Unibet urmărea să direcționeze clienții potențiali către o anumită ofertă. Spre deosebire de website-urile tradiționale, aceste mini-site-uri sunt alcătuite dintr-un singur site web care utilizează o abordare de marketing direct. Echipa Danco Vision a fost însărcinată pentru a crea 15 mini-site-uri pentru Unibet, proiectul fiind încheiat cu succes și în timp util.

 

Optimizare SEO

Optimizarea SEO On-page și Off-page au îmbunătățit rangul website-ului în motoarele de căutare. Pentru a obține o poziție mai bună pe Google, experții Danco Vision au realizat o analiză complexă, rezultatele fiind cele mai relevante cuvinte cheie, elemente care pot crește organic numărul total de vizitatori de pe website.

Strategii de PR Online

Un brand cu renume prezintă o imagine de calitate care consolidează, în timp, o mai bună reputație. În acest fel, am oferit servicii de relații publice externe pentru Unibet, împreună cu bloggeri cunoscuți care sunt aflați în legătură cu identitatea mărcii. Alături de awareness, un alt obiectiv al campaniilor PR este consolidarea SEO pentru o plasare mai bună în cadrul motorului de căutare.