Ce trebuie să știi înainte de a iniția procesul de creare site WordPress

În momentul în care hotărăști că afacerea ta are nevoie de un site web și ai făcut research, probabil ai descoperit că este complicat să decizi ce platformă să folosești. Probabil ai descoperit că există mai multe opțiuni spre care te poți orienta, însă liderul la nivel mondial este WordPress. Citește mai departe și află mai multe despre această variantă de site web. 

Deși a apărut inițial precum o platformă de blogging, în 2003, WordPress a evoluat, astfel încât astăzi este folosit în mai multe scopuri. Prin urmare, în prezent WordPress reprezintă locul în care se găsesc multe magazine online, cursuri digitale și site-uri de prezentare realizate cu ajutorul acestuia. 

Forbes, Vogue și MTV News sunt doar câteva dintre marile firme care utilizează WordPress. Acest lucru denotă faptul că este o platformă de încredere, spre care îți poți îndrepta atenția, fără rețineri.  

Creare site WordPress – Când reprezintă alegerea potrivită? 

WordPress poate fi folosit astăzi pentru realizarea mai multor tipuri de site-uri.  

Acestea sunt: 

  • Portofolii online: Cu o temă WordPress potrivită este ușor să configurezi un portofoliu online.  
  • Site-uri web afiliate: Dacă dorești să creezi un site web de marketing afiliat, WordPress poate reprezenta cea mai bună opțiune. 
  • Site-uri de știri: Formatul de blog al WordPress-ului se pretează și pentru site-urile de știri. 
  • Magazine online: Dacă îți dorești un magazin online, există o mulțime de instrumente WordPress care te ajută să faci acest lucru.  
  • Site-uri de prezentare: Indiferent dacă afacerea ta este mică sau mare, poți partaja informații importante, poți  furniza detalii de contact și poți construi o prezență online puternică, prin intermediul un site de prezentare WordPress.  

Prin urmare, dacă ai nevoie de unul dintre tipurile de website-uri enumerate mai sus, ia legătura cu o agenție, astfel încât să te bucuri de un rezultat extraordinar. Chiar dacă un WordPress este mult mai ușor de realizat și de folosit decât orice alt tip de site, ai nevoie de o echipă specializată care să te ajute să creezi un site de calitate.  

La Danco Vision găsești tarife web design foarte bune, așa că ai toate motivele pentru care să apelezi cu încredere la ajutorul experților de aici. 

Motivele pentru care ai nevoie de o agenție pentru procesul de creare site WordPress 

  • Pentru utilizarea corectă a plugin-urilor 

Există peste 60.000 de plugin-uri gratuite în WordPress, însă acest lucru nu înseamnă că toate acestea trebuie luate în considerare pentru fiecare tip de site în parte. Cu siguranță că este tentant să instalezi cât mai multe dintre acestea, însă acest lucru poate îngreuna site-ul.  

De aceea, ai nevoie de o agenție care să te ajute să instalezi așa cum trebuie, doar plugin-urile cu adevărat necesare.  

  • Pentru a obține un site bine securizat 

În mod sigur nu îți dorești un atac cibernetic asupra site-ului firmei tale, fapt pentru care trebuie să elimini toate vulnerabilitățile de securitate.  

Acest lucru poate fi făcut doar de către un expert în domeniu. Astfel, ia legătura cu o agenție care să te ajute să obții un site performant și protejat din toate punctele de vedere.  

  • Pentru a fi optimizat pentru motoarele de căutare 

Specialiștii SEO te pot ajuta să-ți optimizezi site-ul WordPress, astfel încât acesta să genereze conversii. Chiar dacă platforma oferă numeroase plugin-uri legate de optimizare, acestea nu sunt suficiente pentru obținerea unui site de succes, fapt pentru care ai nevoie de un specialist în domeniu. 

În cele din urmă, procesul de creare site WordPress este unul intuitiv, însă ai nevoie de o agenție 360, pentru a te bucura de un website performant. Danco Vision te poate ajuta atât în conceperea site-ului, cât și cu serviciile de promovare care urmează, precum: Web design, social media management , SEO și performance marketing. 

NOUTĂȚI

Articole similare