SERVICII

Concept, PR & Social Media

Strategii complete de comunicare și Social Media

Fii prima opțiune a clienților tăi!

Danco Vision te aduce mai aproape de clienți pe care îi dorești. Fie că stau la o cafea și navighează pe Facebook, fie că sunt în trafic și caută ceva ce tu le poți oferi, noi ne asigurăm că apari în fața utilizatorilor, atunci când au nevoie de tine, prin strategii ample de comunicare multi-channel.

Ai un business și te pricepi la el?

Noi ne ocupăm de restul!

Mediul online poate fi o provocare pentru multe afaceri la început de drum sau chiar și pentru afaceri cu un parcurs frumos în mediul offline, dar fără rezultate în lumea digitalului. Dar nu îți face probleme, ai ajuns exact la locul potrivit.

Cu peste 15 ani de experiență, am evoluat odată cu lumea online-ului și știm acest business cel mai bine. Obiectivul tău este și obiectivul nostru: conversiile.

Comunicare integrată cross-platform

Îți vom ghida afacerea pas cu pas și vom folosi cele mai bune, moderne și creative metode pentru a-ți transforma comunicarea de business într-una de succes!

Te invităm să navighezi prin serviciile din categoria Concept, PR și Social Media pentru a vedea tot ce putem face pentru tine!

Fie că ai nevoie de o campanie de notorietate, de imagine, de lansare de produs sau de loializare, un concept de comunicare 3600 reprezintă cea mai bună abordare. Iar noi vom gândi strategia, vom veni cu o idee puternică și creativă și îți vom livra materiale impecabile, pentru ca toate acestea să ducă la îndeplinirea obiectivelor tale.

În comunicare contează atât mesajul pe care vrei să-l transmiți, cât și povestea, modul în care acesta ajunge la audiența ta, pe fiecare platformă și canal disponibil. Iar un text bine scris, indiferent că e un slogan, un ad, o postare sau un articol optimizat SEO are puterea de a emoționa, informa, vinde sau le poate face pe toate!

Nu este important cu câte cuvinte echivalează o imagine, fie ea în print sau digital, ci cât de repede atrage atenția consumatorilor tăi. Iar dacă aceasta reușește să exprime într-un mod cât mai simplu și creativ ideea conceptului de comunicare, atunci succesul este garantat. Danco Vision nu face bannere, ci inovează prin artă, pentru performanță!

Te ajutăm să ajungi mai aproape de comunitatea ta online, printr-un dialog constant, adaptat platformelor sociale. Ne ocupăm de strategie, campanii, calendar editorial și community management, pentru brand awareness, engagement și trafic.

Atrage trafic relevant, generează conversii și crește-ti revenue-ul, prin o strategie integrată de comunicare multi-channel!

PORTOFOLIU Comunicare SM

Descoperă proiectele Danco Vision
Comunicare și Strategie

Proiectele Danco Vision în domeniul Comunicare și Strategie sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple, care pot demonstra competența noastră, în industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.

Lăsăm rezultatele să vorbească de la sine!

15

ANI EXPERIENȚĂ
în Digital Marketing

146

PROIECTE
Finalizate cu succes

254

CLIENȚI FERICIȚI
Național&Internațional