SERVICII

Concept, PR & Social Media

Strategie Social Media & Campanii Comunicare

Fii prima opțiune a clienților tăi!

Danco Vision te aduce mai aproape de clienți pe care îi dorești. Fie că stau la o cafea și navighează pe Facebook, fie că sunt în trafic și caută ceva ce tu le poți oferi, noi ne asigurăm că apari în fața utilizatorilor prin campanii comunicare si strategie social media multi-channel.

Ai un business și te pricepi la el?

Noi ne ocupăm de restul!

Mediul online poate fi o provocare pentru multe afaceri la început de drum sau chiar și pentru afaceri cu un parcurs frumos în mediul offline, dar fără rezultate în lumea digitalului. Dar nu îți face probleme, ai ajuns exact la locul potrivit.

Cu peste 15 ani de experiență, am evoluat odată cu lumea online-ului și știm acest business cel mai bine. Obiectivul tău este și obiectivul nostru: conversiile. In lumea inter-conectata de astazi, ai nevoie de o strategie social media si campanii comunicare care sa transmita mesajul tau in cel mai eficient mod! 

Comunicare integrată cross-platform

Îți vom ghida afacerea pas cu pas și vom folosi cele mai bune, moderne și creative metode pentru a-ți transforma comunicarea de business într-una de succes!

Te invităm să navighezi prin serviciile din categoria Concept, PR și Social Media pentru a vedea tot ce putem face pentru tine!

Fie că ai nevoie de o campanie de notorietate, de imagine, de lansare de produs sau de loializare, un concept de comunicare 3600 reprezintă cea mai bună abordare. Iar noi vom gândi strategia pentru campanii comunicare eficiente, vom veni cu o idee puternică și creativă și îți vom livra materiale impecabile, pentru  îndeplinirea obiectivelor tale.

În comunicare contează atât mesajul pe care vrei să-l transmiți, cât și povestea, modul în care acesta ajunge la audiența ta, pe fiecare platformă și canal disponibil. Iar un text bine scris, indiferent că e un slogan, un ad, o postare sau un articol optimizat SEO are puterea de a emoționa, informa, vinde sau le poate face pe toate!

Nu este important cu câte cuvinte echivalează o imagine, fie ea în print sau digital, ci cât de repede atrage atenția consumatorilor tăi. Iar dacă aceasta reușește să exprime într-un mod cât mai simplu și creativ ideea conceptului de comunicare, atunci succesul este garantat. Danco Vision nu face bannere, ci inovează prin artă, pentru performanță!

Te ajutăm să ajungi mai aproape de comunitatea ta online, printr-un dialog constant, adaptat platformelor sociale. Ne ocupăm de strategie social media, campanii, calendar editorial și community management, pentru brand awareness, engagement și trafic.

Atrage trafic relevant, generează conversii și crește-ti revenue-ul, prin o strategie integrată de comunicare multi-channel!

Platformele online au devenit atât pentru utilizatorii comuni, cât și pentru business-uri, o modalitate eficientă de a comunica în timp real. Acest tip de comunicare implică o utilizare echilibrată a mai multor formate, prin care un brand își poate promova produsele și serviciile. Mesajul pe care dorești să-l transmiți consumatorului trebuie să fie comunicat clar și într-un mod atractiv, atât prin text, cât și prin imagine, video și coloană sonoră.

Comunicarea online are un avantaj cert față de alte platforme, precum televiziunea sau panourile outdoor. Utilizatorii pot afla despre brandul tău și îți pot accesa site-ul indiferent de locația lor geografică sau diferențele de fus orar. Considerăm că în ziua de azi, evoluția constantă și adaptarea la trendurile actuale sunt noul standard în business.

De aceea, te putem ajuta să obții feedback-ul necesar atât de la utilizatori, cât și prin intermediul datelor analizate de noi. Pentru a-ți îmbunătăți frecvent abordarea și tehnicile aplicate, ai nevoie de o strategie social media bine pusă la punct și de campanii comunicare la un nivel profesional. Specialiștii Danco Vision vor observa întotdeauna tendințele în online și vor face modificările ce se impun, pentru ca tu să te poți bucura de mai multe conversii!

Avantajele comunicării online pentru orice business

  • Construirea unei identități online în ton cu ultimele trenduri
  • Construirea unei imagini reprezentative pentru brandul tău
  • Gestionarea mai bună a bugetului investit în comunicare și promovare digitală
  • Adresarea directă către publicul țintă
  • Feedback în timp real de la consumatori prin campanii social media
  • Sporirea vânzărilor și a traficului în site-ul tău
  • Obținerea conversiilor dorite
  • Vizibilitate crescută în motoarele de căutare

Este cert că procesul de continuă globalizare în multiple industrii impune căi de comunicare cross-platform, o simplă campanie social media nefiind de ajuns. Cum nu există o abordare universală, eficientă pentru orice domeniu sau platformă, specialiștii Danco Vision vor identifica strategiile optime pentru afacerea ta!

PORTOFOLIU Comunicare SM

Descoperă proiectele Danco Vision
Comunicare și Strategie

Proiectele Danco Vision în domeniul Comunicare și Strategie sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple, care pot demonstra competența noastră, în industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.