Web Development Services

Servicii SMM - Social Media Marketing

O strategie eficientă pentru Social Media poate ajuta la creșterea business-ului tău, îți imbunatateste vizibilitatea in online și te conectează cu audiența tinta.

Castiga clienti, creste-ti vanzarile si mareste-ti expunerea prin instrumentele Social Media:

Facebook, Twitter, Linked'in, Instagram sau Google Plus

Experții noștri în campanii de social-media te pot ajuta să stabilești obiectivele business-ului tău, să identifice publicul tău țintă, să realizeze un conținut atrăgător și demn de distribuit și să îți integreze prezența în social-media cu toate celelalte aspecte ale prezenței tale în mediul online.

Concepem strategii de marketing pe canalele social-media care să rezoneze cu brandul tău și audiența ta. Îți oferim, în acest mediu, planuri de activitate gestionate complet, planificare și generare de conținut, mobilizarea blogger-ilor și distribuire de conțiut video. Toate acestea, alături de alte servicii menite să atragă noi clienți și să maximizeze profitabilitatea.

Serviciile noastre pe canalele social-media îți oferă posibilitatea, odată ce te-ai conectat la acestea și ai început să oferi informații publicului larg, de a crește conștientizarea asupra produselor sau serviciilor pe care brandul tău le oferă.

Rezultatele advertising-ului pe canalele social-media se reflectă în numărul de retweet-uri, share-uri, comentarii, like-uri și vizualizări, intr-un cuvant: reach. Marketing-ul pe canalele social-media încurajează conținutul generat de utilizatorii celor mai populare platforme de social-media, cum ar fi Facebook, Google+, Twitter, Pinterest sau LinkedIn.

Monitorizare brand in Social Media

Te putem ajuta să îmbunătățești reputația business-ului tău și să afli care este percepția publicului asupra brandului tău.

Content de calitate pe Social Media

Conținutul generat pe Facebook, Twitter sau Pinterest poate ajuta la creșterea rapidă a traficului. Experții noștri te pot ajuta să alegi ce tip de conținut și ce platforme se potrivesc cel mai bine cu brandul tău.

Administrare conturi Social Media

Echipa noastră de experți în campanii social-media îți poate administra conturile pe aceste platforme, conectându-te cu publicul. Vei avea un mesaj coerent si vei primi rapoarte integrate.

Creare si gestiune profil business

Realizăm și personalizăm profiluri pe canalele social-media, folosindu-ne de conținut de calitate, care să rezoneze cu brandul tău și cu publicul acestuia.

Ce spun clientii despre noi

Citeste toate parerile

Cere o oferta de management retele sociale

Echipa noastre iti poate crea o imagine unitara pe internet, profiluri business de calitate si iti poate fideliza utilizatorii prin mesaje targetate si atent distribuite!

Studii de caz

Vezi ultimele proiecte