SERVICII

Marketing online/Consultanță de business

Marketing Online

Strategii integrate de marketing digital

Pentru noi, marketingul online este un full-time job. Credem în obținerea rezultatelor printr-un spectru complet de servicii 3600, plecând de la planificarea strategică a proiectului și până la elaborarea și analiza unor campanii creative.

Experiența în design și marketing online ne recomandă pentru o gamă largă de proiecte

Zilnic, realizăm concepte de marketing digital de vârf și ne mândrim cu ceea ce facem! Fiecare proiect necesită idei creative care să cucerească publicul țintă, dar și o strategie complexă dezvoltată în baza datelor statistice dobândite. Analizăm fiecare click, durata călătoriei unui user pe website, rata de respingere, numărul de conversii obținut, canalele de marketing și mulți alți factori ce îți influențează în mod direct business-ul.

Clădește o strategie solidă!

Prin prisma prezenței digitale a campaniei pe care o realizăm pentru tine, este esențial să pui în practică strategia potrivită pentru a ajunge la audiența dorită cu mesajul și tonul potrivite.

Fiind din ce în ce mai educat, publicul are nevoie de puncte de vedere, resurse, acces prin intermediul motoarelor de căutare și informații corecte care să îl ajute să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la brandul tău.

Iată mai jos serviciile agenției noastre de Marketing Online, alături de informații detaliate despre acestea și studii de caz elocvente.

 

Experiența și know-how-ul din domeniu ne ajută să identificăm provocările cu care te confrunți și să venim cu soluții eficiente, care să te ajute să-ți crești afacerea. Indiferent că vorbim despre partea de business, website, SEO sau zona de promovare în general, analiza noastră este una full-service, 3600.

 

Strategia se află în centrul tuturor acțiunilor de comunicare pe care un brand dorește să le desfășoare. Aceasta pornește întotdeauna de la obiective SMART, care pot fi îndeplinite prin multiple tehnici și tactici, tradiționale sau inovatoare. Noi avem grijă să le alegem pe cele optime pentru tine.

 

Dacă ești la început de drum sau îți dorești o nouă perspectivă 9 asupra business-ului tău, suntem aici să-ți ghidăm pașii în digital, dar nu numai. Ne ajută experiența acumulată de-a lungul anilor, alaturi de nenumarati clienti din întreaga lume, activand in diverse industrii, de la farma si retail, pana la sports & gambling.

Fiecare client este unic și pentru fiecare, soluția de marketing digital oferită de Danco Vision - Agenție de Marketing 3600 este gândită aparte și personalizată complet!

Alege serviciile de Marketing Online ale Agenției 3600 Danco Vision pentru succes garantat.

 

Content Marketing

Atrage atenția prin conținut relevant!

Social Media Marketing

Vizitatorii website-ului sunt musafirii tăi. Asigură-te că nu pleacă cu mâna goală și că se vor întoarce!

Remarketing

Un click în plus, o nouă conversie!

Video Marketing

Dă play promovării și transmite mesajul tău într-un mod diferit!

Consultanță business și eCommerce

Ajută-ți utilizatorii să-și umple coșul de cumpărături!

PORTOFOLIU Digital Marketing

Descoperă studii de caz de
Marketing Online

Proiectele Danco Vision în domeniul Digital Marketing și Consultanță de Business sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple, din industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.

Lăsăm rezultatele să vorbească de la sine!

15

ANI EXPERIENȚĂ
în Digital Marketing

146

PROIECTE
Finalizate cu succes

254

CLIENȚI FERICIȚI
Național&Internațional