Web Development Services

Servicii SEO - Optimizare site pentru motoarele de cautare

SEO inseamna o prezenta vizibila si eficienta in motoarele de cautare, care contribuie la cresterea vanzarilor, a profitabilitatii, dar si la eficientizarea costurilor clientilor prin targetare corecta.

Serviciile SEO pe care le oferim sunt, in esenta, urmatoarele: cautare organica, SEO On-Page, Link Building, analiza si cautare de cuvinte cheie, strategie si raport de activitate.

SEO - Google

Dezvoltare si promovare targetata de copy de calitate, care satisface nevoile tale, atingand, imbunatatind si mentinand vizibilitatea site-ului in mediul online.

Poti fii primul pe Google!

On-Page SEO

Transforma continutul de marketing intr-unul accesibil si pentru motoarele de cautare.

Echipa noastra este pregatita sa implementeze solutii eficiente, cu un know-how de peste 10 ani. 

Link Building

Link building-ul este un element esential intr-o strategie eficienta de SEO.

Vom gestiona link-urile inbound in asa fel incat cuvintele cheie targetate in Google sa capete valoare.

SEO - Esențial pentru succes.

Strategiile SEO pe care le concepem noi, vor face ca site-ul tau sa urce in topul rezultatelor oferite de motoarele de cautare. Iti oferim un raport complet cu privire la rezultatele strategiei SEO, cele ale link building-ului, dar si indexarea informatiilor de pe pagina. Echipa noastra, orientata spre client, va imbunatati traficul pe site-ul tau si va creste vanzarile pentru operatiunile pe care le desfasori pe internet.

Cheia marketingului online - SEO

Le oferim clientilor nostri, pe care ii pretuim, pachete de servicii SEO accesibile si de cea mai buna calitate. Lasa restul in seama noastra, pentru ca expertii nostri sunt instruiti in baza celor mai recente guideline-uri de optimizare site pentru motoare de cautare ca Google, Bing sau Yahoo.

+83%

Cresterea traficului organic

-42%

Scaderea Bounce Rate-ului

+38%

Cresterea timpului pe pagina

+21%

Cresterea paginilor vizualizate

Analiza cuvinte cheie si strategie SEO

Targetarea cuvintelor cheie reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce priveste SEO. Echipa noastra poate concepe cea mai buna strategie pentru toate procesele de link building, crescand astfel clasarea in motoarele de cautare si traficul organic.

Proces continuu si rapoarte lunare

Oferim rapoarte detaliate pentru evaluarea performanței SEO pentru website-ul tău. De asemenea, îți punem la dispoziție informații despre trafic, cele mai căutate cuvinte cheie și comentarii complete despre activitatea ta în motoarele de căutare.

Citeste studii de caz

Vezi ultimele proiecte

Cere o oferta SEO

Cu noi poti ajunge pe primul loc in Google. Experienta ne-a demonstrat ca nu dam gres.

Echipa noastra de experti SEO este coechipierul perfect pentru un parteneriat de business care sa garanteze succesul si pozitionarea pe Google in fruntea concurentei!