Web Development Services

Servicii SEO - Optimizare site pentru motoarele de cautare

SEO inseamna o prezență vizibilă și eficientă în motoarele de căutare, care contribuie la creșterea vânzărilor, a profitabilității, dar și la eficientizarea costurilor clienților prin targetare corecta.

Serviciile SEO pe care le oferim sunt, în esență, următoarele: căutare organică, SEO On-Page, Link Building, analiza si căutare de cuvinte cheie, strategie și raport de activitate.

SEO - Google

Dezvoltare și promovare targetată de copy de calitate, care satisface nevoile tale, atingând, îmbunătățind și menținând vizibilitatea site-ului in mediul online.

Poti fii primul pe Google!

On-Page SEO

Transformă conținutul de marketing într-unul accesibil si pentru motoarele de căutare.

Echipa noastră este pregătită să implementeze soluții eficiente, cu un know-how de peste 10 ani. 

Link Building

Link building-ul este un element esențial într-o strategie eficientă de SEO.

Vom gestiona link-urile inboound în așa fel încât cuvintele cheie targetate in Google să capete valoare.

SEO - Esențial pentru succes.

Strategiile SEO pe care le concepem noi vor face ca site-ul tău să urce în topul rezultatelor oferite de motoarele de căutare. Îți oferim un raport complet cu privire la rezultatele strategiei SEO, cele ale link building-ului, dar și indexarea informațiilor de pe pagină. Echipa noastră, orientată spre client, va îmbunătăți traficul pe site-ul tău și va crește vânzările pentru operațiunile pe care le desfășori pe internet.

Cheia marketingului online - SEO

Le oferim clienților noștri, pe care îi prețuim, pachete de servicii SEO accesibile și de cea mai bună calitate. Lasă restul în seama noastră, pentru că experții noștri sunt instruiți în baza celor mai recente guideline-uri de optimizare site pentru motoare de căutare ca Google, Bing sau Yahoo.

+83%

Cresterea traficului organic

-42%

Scaderea Bounce Rate-ului

+38%

Cresterea timpului pe pagina

+21%

Cresterea paginilor vizualizate

Analiza cuvinte cheie si strategie SEO

Targetarea cuvintelor cheie reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește SEO. Echipa noastră poate concepe cea mai bună strategie pentru toate procesele de link building, crescând astfel clasarea în motoarele de căutare și traficul organic.

Proces continuu si rapoarte lunare

Oferim rapoarte detaliate pentru evaluarea performanței SEO pentru website-ul tău. De asemenea, îți punem la dispoziție informații despre trafic, cele mai căutate cuvinte cheie și comentarii complete despre activitatea ta în motoarele de căutare.

Citeste studii de caz

Vezi ultimele proiecte

Cere o oferta SEO

Cu noi poti ajunge pe primul loc in Google. Experienta ne-a demonstrat ca nu dam gres.
Echipa noastră de experți SEO este coechipierul perfect pentru un parteneriat de business care să garanteze succesul si pozitionarea pe Google in fruntea concurentei!