SERVICII

Optimizare SEO (Google)

Servicii Optimizare SEO complete

SEO – Esențial pentru succes

Danco Vision a început în 2006, ca o Agentie SEO de succes și, deși algoritmii motoarelor de căutare s-au schimbat, iar SEO s-a schimbat, agenția noastră s-a adaptat în timp real noilor cerințe, reușind astfel să obținem performanțe mai bune de la an la an cu serviciul de optimizare site, pentru toți clienții noștri, indiferent de industria în care își desfășoară activitatea.

Strategiile SEO pe care le concepem, vor face ca website-ul tău să urce în topul rezultatelor oferite de motoarele de căutare, pentru cuvintele cheie cele mai căutate și care-ți descriu cel mai bine business-ul.

Echipa noastră, orientată spre client, va îmbunătăți traficul pe website-ul tău și va crește vânzările din operațiunile pe care le desfășori pe internet.

Serviciile SEO se încadrează ferm în strategia integrată de marketing digital!

Ca agentie SEO, le oferim clienților noștri, pe care îi prețuim, pachete de optimizare SEO de cea mai bună calitate. Lasă restul în seama noastră, pentru că experții noștri sunt instruiți în baza celor mai recente guideline-uri de optimizare site pentru motoare de căutare ca Google, Bing sau Yahoo, iar rezultatele noastre vorbesc de la sine.

SEO – Optimizare continuă și rapoarte avansate

Oferim rapoarte detaliate pentru evaluarea performanței SEO pentru website-ul tău. De asemenea, îți punem la dispoziție informații despre trafic, cele mai căutate cuvinte cheie și comentarii complete despre activitatea ta în motoarele de căutare. 

Serviciile SEO On-Page pe care le oferim vor asigura baza necesară pentru ca site-ul tău să rankeze în primele căutări și astfel să ajungă mai ușor la consumatorii tăi. Implementăm soluții eficiente și transformăm conținutul de marketing într-unul în care cuvintele cheie îl vor face accesibil pentru motoarele de căutare. 

Link building-ul este un element esențial într-o strategie eficientă de optimizare SEO, deoarece calitatea și credibilitatea unui site nu vin doar din ceea ce oferă în mod direct, ci și din modul în care este văzut de alte site-uri cu autoritate. Te ajutăm să obții link-uri relevante, astfel încât utilizatorii să te poată găsi mai ușor în motoarele de căutare, prin obținerea unui ranking mai bun.

ASO

App Store Optimization este componenta de optimizare SEO care se referă la optimizarea aplicației tale mobile si pentru a cuceri poziții mai bune în căutările utilizatorilor din App Store sau Google Play Store. Cu cât aplicația ta va apărea mai sus în căutări, cu atât va crește vizibilitatea organica a acesteia. Iar noi putem implementa cea mai bună strategie ASO pentru a ajunge acolo.

Te aducem în topul căutărilor relevante din punct de vedere geografic, printr-o strategie care să trimită corect semnalele exterioare privind localizarea, a link-urilor inbound, a semnalelor on-page și nu numai. Astfel, printr-un ranking specific și targetat la nivel local, compania ta va ajunge exact la publicul țintă. Alege să fii prezent pe Google My Business.

Alege Agentia SEO Danco Vision pentru prima poziție în Google

Cu un pic de răbdare, cu mult efort și cu un know-how extins, serviciile SEO oferite de Danco Vision vor contribui la creșterea relevanței website-ului tău în fața Google și a celorlalte motoare de căutare pentru anumite cuvinte cheie, relevante pentru domeniul tău de activitate.

Nimic nu este imposibil! Pentru că folosim cele mai performante instrumente SEO, tool-uri premium, recunoscute la nivel global și avem în echipă unii dintre cei mai mari experți SEO, putem identifica cu ușurință problemele care nu sunt vizibile cu ochiul liber și putem realiza o strategie SEO completă în baza unei analize detaliate, fără a omite niciun factor relevant de ranking.

Alege o agentie SEO de succes! Împreună, hai să-l convingem pe Google că afacerea ta merită primele poziții în rezultatele căutărilor! Alege performanța SEO, alege Agenția SEO Danco Vision, alege dovada rezultatelor, nu pitch-urile de vânzări!

Scopul urmărit și factori ce influențează rezultatele

Danco Vision îți oferă, prin serviciul de optimizare SEO, o analiză completă și riguroasă, adaptată la specificul website-ului tău și a modurilor în care poate fi optimizat din acest punct de vedere, pentru a corespunde nevoilor tale.

Scopul este clar: un ranking cât mai bun pe prima pagină de căutare Google, optimizare site folosind cuvintele cheie dorite și atragerea unui trafic organic. Rezultatele obținute în urma optimizării depind însă de mai mulți factori, ce trebuie luați în considerare:

 • Competitivitatea nișei în care activezi
 • Situația curentă a website-ului tău (dacă este optimizat bine sau nu)
 • Dorințele tale

Cât poate dura acest proces și care sunt etapele?

SEO este considerat în continuare una dintre cele mai eficiente practici în digital marketing. De aceea, planificarea și implementarea unei strategii de SEO personalizate sunt pași vitali pentru orice business ce urmărește o evoluție în mediul online. Dar, o optimizare site perfectă este un proces de durată.

În funcție de nivelul de optimizare al site-ului, a dificultății nișei în care site-ul activează și alți factori, procesul de optimizare poate dura de la două săptămâni la o lună. Iată care sunt pașii pe care DancoVision, ca agentie SEO îi efectuează pentru fiecare proiect.

Cum se desfășoară procesul de optimizare site?

 • Mai întâi realizăm analiza completă a website-ului tău (efectuăm un audit on-page)
 • Analizăm competitorii din industria ta și practicile de optimizare SEO ale acestora (audit off-page)
 • Post-analiză, îți oferim un plan de ranking în care îți facem recomandări pentru rezultate facile și rapide, cât și recomandări pentru rezultate folosind cuvinte cheie dificile.

Toate aceste lucruri se realizează în primele săptămâni ale colaborării cu Danco Vision, în calitate de agentie SEO.

Care sunt indicatorii de performanță? În cât timp se văd rezultatele?

În funcție de specificul fiecărui client și dorințele sale, nișa și bugetul alocat, rezultatele considerabile se pot vedea chiar după primele 2 luni de colaborare.

Există sute de indicatori ce pot fi analizați. Google utilizează în prezent peste 200 de factori de ranking în algoritmul său. Este vitală cunoașterea acestor factori pentru a ințelege ce acțiuni trebuie întreprinse pentru a duce un site pe primele poziții în motoarele de căutare. Indicatorii de performanță ale unui website includ:

 • Traficul organic
 • Ranking-ul cuvintelor cheie utilizate
 • Rata de click-uri a website-ului
 • Rata de bounce (rata utilizatorilor ce accesează site-ul și îl părăsesc fără a interacționa mai mult)
 • Alți factori ce țin de SEO on-page și off-page

În colaborarea cu Danco Vision, pentru a putea vedea rezultatele lunare ale eforturilor întreprinse, fiecare client primește un raport lunar de performanță.

În raport se regăsesc indicatorii de performanță prezentați mai sus, alături de alte informații pertinente pentru o transparență completă a procesului de optimizare SEO.

Atrage trafic relevant, generează conversii și crește-ți revenue-ul, cu Servicii SEO de calitate!

PORTOFOLIU SEO

Descoperă rezultatele SEO
Danco Vision

Proiectele Danco Vision în domeniul SEO sunt extrem de numeroase. Iată doar câteva exemple care pot demonstra competența noastră, în industrii precum Gambling, Retail, eCommerce, Fashion, Health, Travel, B2B.