Tarife si preturi web design

Oferim solutii de calitate premium pentru proiecte complexe si clienti pretentiosi

Cat costa un

Site web responsive cu CMS?

+2000 Lei 

Site de prezentare profesional, responsive, cu CMS. Ideal pentru afaceri mici, PFA-uri sau Startup-uri.
Este vital sa-ti incepi activitatea sau sa o dezvolti printr-o investitie intr-un site de calitate, care iti va aduce profit!

Mai multe detalii
Intra in legatura cu noi pentru mai multe informatii sau o oferta personalizata pe nevoile tale.

Contacteaza-ne

Cat costa un
Site web dinamic personalizat?

+9900 Lei

Solutie ideala pentru site-uri complexe, de anunturi, de agentii imobiliare sau de turism sau portaluri.
Iti cream un site generator de venituri, bine gandit, optimizat si dotat cu toate uneltele astfel incat sa inceapa sa-ti aduca profit in cel mai scurt timp!

Mai multe detalii
Intra in legatura cu noi pentru mai multe informatii sau o oferta personalizata pe nevoile tale.

Contacteaza-ne

Cat costa un site
eCommerce / Magazin online?

+4500 Lei

Realizarea unui site e-commerce (magazin online) de calitate, este complexa. Specialistii nostri iti vor indica solutia optima potrivita pentru tine si profilul afacerii tale. In functie de aceasta, preturile pot incepe si de la 4500 Lei.

Mai multe detalii
Intra in legatura cu noi pentru mai multe informatii sau o oferta personalizata pe nevoile tale.

Contacteaza-ne

Preturile si tarifele de web design sunt prezentate cu titlu informativ. Oferta de servicii Danco Vision este mult mai vasta si ne mandrim cu solutii personalizate 100% in functie de nevoile clientului.

Da-ne un semn si vom gasi solutia cea mai potrivita si pentru tine, la pretul corect!

Intrebari preturi web design - FAQ's

Se poate realiza un magazin online low-cost?

Se poate realiza un site e-commerce chiar si cu un buget mai mic. Folosind platforme specifice, Danco Vision poate sa va ofere magazine online basic plecand de la pretul de 3000 Lei.

Costurile de mai sus includ si domeniul?

Costurile aferente achizitiei domeniului nu sunt incluse in pretul de realizare a site-ului. Domeniile .ro se cumpara de la ROTLD si au un cost anul de aproximativ 50 Lei.

Cat costa un magazin online Prestashop?

Magazinele online realizate pe platforme precum Magento sau Prestashop sunt foarte complexe si ofera o multitudine de functionalitati, optiuni si setari. Pretul pentru un magazin online Prestashop pleaca de la 2500 Euro pentru varianta de baza.

Cat costa un site gen autovit.ro? 

Autovit.ro este un tip de site pentru care un pret initial este foarte greu de calculat. Un astfel de site implica mai multe faze de dezvoltare, lucru continuu si dezvoltare permanenta. In orice caz, pentru a realiza un astfel de proiect, clientul trebuie sa aiba un buget serios, planificat pe termen lung.

Costurile de mai sus includ si SEO?

Toate site-urile realizate de Danco Vision beneficiaza de servicii seo integrate. Din faza de proiectare, site-ul este optimizat structural, iar inainte de lansare un specialist SEO va optimiza fiecare pagina a site-ului dumneavoastra pentru a asigura un impact maxim pe motoarele de cautare.

Care sunt costurile totale pentru un site nou?

Costurile pentru crearea de la zero a unui site sunt urmatoarele: Domeniu (.ro aproximativ 250 Lei), Server de gazduire (intre 20 - 400 lei / luna) si site-ul propriu-zis. In cazul in care site-ul nu este facut de Danco Vision, atunci se vor adauga si costuri de optimizare SEO.