3 momente în care ai nevoie de un specialist SEO

Tehnica optimizării pentru motoarele de căutare este esențială pentru vizibilitatea site-ului tău, deoarece reprezintă o modalitate excelentă de a dovedi importanța acestuia pentru utilizatori și pentru Google. Astfel, cu ajutorul optimizarii SEO conținutul site-ului devine relevant pentru clasarea în SERP. În acest fel, website-ul  începe să se afișeze utilizatorilor, atunci când aceștia caută diferite cuvinte cheie ce se află în strânsă legătură cu firma pe care o deții.

Cu alte cuvinte, dacă site-ul companiei tale nu primește numeroase accesări organice lunar, trebuie să iei în vedere un specialist SEO, care să te ajute în acest sens. Un specialist SEO reușește să facă remarcat site-ul companiei în motoarele de căutare, lucru ce poate aduce numeroși potențiali clienți și vânzări mai bune.

Momentele în care site-ul afacerii tale are nevoie de un specialist SEO cu experiență

  • În momentul în care există foarte puțini vizitatori pe site

În cazul în care ai realizat site-ul firmei de puțin timp și acesta nu este încă foarte cunoscut, este clar că ai nevoie de promovare SEO, care să ofere website-ului un plus de notorietate în spațiul online.

Un specialist SEO poate optimiza viteza paginilor web, cuvintele cheie, toate textele ce se regăsesc pe site și structura URL, astfel încât utilizatorii Google să găsească site-ul cu ușurință.

Doar în felul acesta, site-ul firmei poate urca în SERP și poate avea din ce în ce mai mulți vizitatori.

  • Atunci când traficul plătit nu mai dă rezultate

Traficul plătit (campanii PPC) poate solicita serios bugetul companiei, așa că poți să te orientezi și către creșterea traficului organic.

Pe de o parte, traficul organic vizează doar persoanele care sunt cu adevărat interesate de serviciile sau produsele site-ului tău, așa că acesta țintește grupurile cheie într-un mod mult mai ușor și rapid decât traficul plătit.

Pe de altă parte, traficul plătit expune site-ul tuturor persoanelor aflate în mediul online, indiferent dacă acestea sunt interesante sau nu de produsele tale, lucru care poate conduce către mari pierderi de timp și de bani.

Prin urmare, traficul organic este mult mai avantajos decât cel plătit, deoarece reușește să aducă vizitatori pe termen lung, care se pot transforma ușor în clienți loiali.

  • În cazul în care traficul organic al site-ului scade brusc

Dacă ai reușit să oferi vizibilitate site-ului în spațiul online, însă remarci faptul că traficul organic începe să scadă brusc, trebuie să iei legătura cu un specialist SEO.

Pot exista foarte multe aspecte care pot conduce la diminuarea acestui tip de trafic, unele dintre cauze fiind mai mult sau mai puțin cunoscute. De aceea, un specialist SEO cu experiență verifică toate posibilele erori, astfel încât toate acestea să fie remediate în mod eficient.

Astfel, cu ajutorul cunoștințelor unui expert SEO, traficul organic poate reveni pe făgașul normal în cel mai scurt timp și în ce mai optim mod.

Dacă te numeri printre antreprenorii care își desfășoară activitatea în mediul online și dorești mai multă vizibilitate pentru site-ul companiei, apelează la Danco Vision. Aici găsești cei mai buni specialiști SEO, pregătiți să sară în ajutor cu strategia și tool-urile necesaree website-ul tău.

NOUTĂȚI

Articole similare