Expo-Conferința Internet & Mobile World 2017

Danco Vision nu ratează nicio ocazie de cunoaștere și dezvoltare Așadar, agenția noastră și-a ocupat locul la Expo-Conferința Internet & Mobile World 2017. Acesta este cel mai mare eveniment Business to Business, dedicat lumii IT și soluțiilor digitale. Astfel de oportunități ne țin mereu la curent cu noile trenduri, statistici și preferințe din lumea digital marketing. Activitatea noastră de natură informativă ne permite să oferim cele mai inovative și productive strategii pentru business-ul fiecărui client.

Iată câteva aspecte ale conferinței pe care le-am apreciat în mod deosebit:

Diversitatea prezentărilor

Am asistat cu interes la prezentări având ca subiect unele dintre cele mai fresh și predominante aspecte din lumea Digital & e-Commerce, SMBs & Enterprise Solutions, Marketing & Innovation, Dev și Security. Programul de prezentări s-a desfășurat pe 6 scene diferite. Astfel, fiecare invitat în parte a avut oportunitatea de a-și structura programul în funcție de interesul propriu, frecventând scenele desemnate subiectelor respective. Am avut ocazia de a-i asculta pe cei mai mari cunoscători în domeniu, de la care am extras cele mai fresh detalii și informații din lumea digital.

Contextul pentru Networking

Unul dintre principalele avantaje ale conferinței a fost oportunitatea de a comunica și forma relații cu restul participanților. Programul evenimentului a fost gândit în așa fel încât să faciliteze networking-ul din cadrul acestuia. La fiecare două prezentări, o fereastră de timp a fost alocată special pentru aceste interacțiuni. Cei prezenți în cadrul evenimentului au avut posibilitatea de a împărtăși opinii, găsi noi parteneriate și de a colabora în beneficiul companiilor lor.

Organizarea evenimentului

Pe lângă excelenta organizare din punct de vedere structural, calitatea evenimentului a fost vizibilă prin fiecare serviciu sau prezentare oferită. Am avut parte de învățături venind din partea unor dintre cei mai mari reprezentanți ai lumii Internet & Mobile. Informația distribuită prin intermediul prezentărilor a fost acumulată și analizată de către specialiști, aceștia oferind mai departe soluții și informații reale pentru performanța profesională.

Danco Vision se documentează în permanență pentru a vă oferi servicii de top. Alege o agenție de digital marketing care cunoaște secretele din spatele rezultatelor favorabile.

NOUTĂȚI

Articole similare

SEO vs PPC

Astăzi vorbim despre eterna „luptă” dintre cele mai importante 2 servicii digitale: SEO versus PPC. Evident, ambele ar trebui să facă parte din strategia ta

Citește