Site de anunturi Imediat.ro

Vrei si tu unul?

Imediat.ro este un site de anunțuri lansat in 2017, pe care utilizatorii reușesc să găsească sau să ofere produse și servicii în România. Mai mult, este eficient pentru promovarea de business, punând la dispoziție o platformă modernă de afişare anunţuri, susţinută de varietatea de categorii.

Achieved a Click Through Rate of 0.09% generating a number of new sales
In the first month of activity the Cost Per Action was reduced by 20%
Return on Investment of 272%
Social shares by network

Challenge

Provocarea a fost creșterea brandului printr-un proces amplu de re-branding care a vizat toate aspectele identității sale, de la caracteristicile primare –web design, logo, la tonul vocii, valorile și promisiunea pe care compania vrea să o livreze. Începând cu realizarea unui nou site și continuând cu creșterea vizibilității brandului prin promovarea online, am urmărit o creștere constantă și substanțială a traficului pe site.

Pe scurt, acest proiect și-a propus să creeze o platformă online de succes si isi propune in continuare sa ajunga in TOP 3 pe piata din Romania pana la sfarsitul anului.

Iata ce am facut

Realizare Website de anunturi online

Site-ul a fost realizat de către echipa Danco Vision și a presupus dezvoltarea unei platforme de anunțuri gratuite și premium, cu 11 categorii și zeci de subcategorii, pe care utilizatorii să poată publica sau găsi ușor produse și servicii. Desigur, pentru a oferi utilizatorului o experiență cât mai plăcută, site-ul este responsive, optimizat și user-friendly.

Specialiștii în Marketing și Web Design au conlucrat în tot procesul de realizare a site-ului și au stabilit atât designul vizual cât și logo-ul noului brand. În ceea ce privește design-ul, s-a urmărit crearea unui layout cât mai clean, în trend, cu o paletă de culori prietenoasă, în ton cu logo-ul și energia brandului. Pentru realizarea site-ului s-au folosit fonturi Google și animații simple Javascript, care se pot adapta pentru orice dispozitiv.

Implementare si Optimizare SEO

După efectuarea unei bune campanii de optimizare SEO, scopul nostru este ca site-ul să fie propulsat printre primele locuri în motoarele de căutare. Pentru obținerea acestui lucru, se face o analiză structurată în urma căreia sunt alese cuvintele cheie relevante, care cresc organic numărul vizitatorilor pe site.

Desi site-ul a fost re-lansat acum mai putin de o luna, ranking-urile cuvintelor cheie vizate cresc vertiginos.

Social Media si Facebook Ads

Site-urile de Social Media oferă posibilitatea companiilor de a intra în legătură directă cu clienții. Prin strategii ample de marketing digital am urmărit promovarea brandului pe cât mai multe rețele sociale, sub forma unui conținut cât mai divers.

Pentru că Facebook-ul este canalul care promite cea mai mare rată de engagement, fiind locul cel mai populat cu potențiali utilizatori, i-am acordat atenție specială. Prin campanii de Page Likes, Post Engagement, Website Clicks echipa de profesioniști în Social Media a reușit să crească substanțial traficul pe site. Nu în ultimul rând, pentru a determina userii să posteze anunțuri, o metodă eficientă a fost reprezentată de Campaniile de Conversii.

Astfel, prin campanii în Social Media ne-am propus să creștem popularitatea site-ului, să reducem costurile și să creștem traficul.

Campanii Google Adwords

Ținând cont de categoriile site-ului, precum și de preferințele userilor, am elaborat Campanii de Search, bazate pe cuvinte cheie alese strategic de echipa de Digital Marketing. Pentru a atrage mai mulți utilizatori pe site și pentru a crește awareness-ul, am creat campanii de Google Display Network.

Urmeaza crearea unor campanii DSA (Dynamic Search) pentru targetarea simultana a tuturor oraselor din tara si a tuturor categoriilor si subcategoriilor site-ului.

Campanii PR Online

Un brand solid presupune formarea unei imagini pe măsură care să conducă, în timp, la o reputație bună. În acest sens, am oferit clientului Imediat.ro servicii de PR extern, împreună cu bloggeri renumiți și influenceri cu care să fie asociată imaginea brandului. De-a lungul timpului, campaniile de PR s-au dovedit extrem de eficiente.

Video Marketing

Video Marketing-ul este cel mai modern mod de promovare a cărui popularitate se află în continuă creștere. Prin natura dinamică a conținutului furnizat, acesta e un element important care contribuie la engagement. Am creat video-uri de la zero, am creat campanii atat in Facebook cat si pe YouTube si le-am optimizat continuu, pana cand ce toata lumea a auzit de Imediat! Tu ai pus deja un anunt acolo, sau urmeaza?

4.19% CTR

40% less CPA

172% ROI

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele