Casa cu lenjerii

Afla cum iti putem creste si tie afacerea!

Casa cu Lenjerii este un magazin online dedicat decorurilor frumoase și țesăturilor fine pentru toate buzunarele. În Casa cu Lenjerii (www.lenjeriidepat23.ro) se găsesc doar lenjerii de pat țesute cu fibră naturală de bumbac și vopsite cu coloranți stabili, pentru păstrarea intensității culorii și a strălucirii.

Achieved a Click Through Rate of 0.09% generating a number of new sales
In the first month of activity the Cost Per Action was reduced by 20%
Return on Investment of 272%
Social shares by network

Challenge

Provocarea a fost combaterea bounce rate-ului mare cu care compania se confrunta. În urma unor analize ample, am identificat motivele pentru care utilizatorii părăseau site-ul imediat după accesare: vizitele venite de pe mobile și interes scăzut din partea segmentului reprezentat de bărbați. Pentru a rezolva problema și a transforma vizitatorii în clienți fideli, am elaborat strategii de campanii online, oferind și consultanță pentru optimizarea ratei de conversie.

Iata ce am facut

Servicii de consultanta de business (eBusiness Consulting)

Echipa Danco Vision, specializată în servicii de web design și dezvoltare de site-uri, a oferit companiei consultanță de business pentru optimizarea ratei de conversie. Modificările necesare în website au inclus aranjarea produselor în categorii într-un mod logic și într-o ordine ierarhică, simplificarea plasării comenzilor, precum și sfaturi despre dezvoltarea site-ului responsive.

Pe scurt, pentru scăderea bounce rate-ului am simplificat arhitectura website-ului, păstrând setul complet de funcționalități, oferind astfel utilizatorului o interfață prietenoasă și o experiență plăcută pe site.

Campanii complete Facebook Ads

După modificarea site-ului, echipa de specialiști SEM a elaborat strategii de promovare în rețelele sociale, în vederea construirii unor comunități relevante pentru client. Campaniile de Facebook Ads Conversions au condus la atragerea de noi clienți și la generarea de conversii. Pentru creșterea traficului pe site, cât și pentru definirea mai clară a traget-ului, s-au realizat campanii Website Clicks.

Îmbinând cu succes target-ul general și de remarketing, campaniile Facebook Ads Engagement au avut rezultate de succes atât în ceea ce privește fidelizarea clienților existenți, cât și engagement-ul și awareness-ul în rândul potențialilor clienți noi. Pentru a crea o legătură mai strânsă și personalizată între brand și clienți, au fost derulate campanii Facebook Ads Lead Generation. Acestea au ca scop popularea unei baze de date cu clienți, pentru a fi folosită ulterior în campanii de e-mail marketing pentru fidelizare.

Campanii Google Adwords

Echipa de specialiști certificați Google AdWords și Google Analytics a dezvoltat o strategie de promovare în conformitate cu produsele companiei și structura magazinului online. În campaniile Google AdWords Search, echipa a mizat pe calitatea și rezistența produselor de pe site-ul www.lenjeriidepat23.ro, alegând cuvinte cheie relevante acestui spectru. Pentru a crește vizibilitatea și traficul pe site, au fost create și campanii Google Adwords Display.

Campanii Google AdWords

Formată doar din specialişti certificaţi Google AdWords şi Google Analytics, echipa noastră a realizat campaniile de AdWords în conformitate cu structura site-ului, o practică de succes în rândul campaniilor de Search. Intuind nevoile userilor, campaniile de Dynamic Search au adus, la rândul lor, rezultate relevante, crescând rata de conversie din AdWords. Adăugând şi Remarketing, am reuşit să îi convingem şi simplii vizitatori ai magazinului online să se transforme, în cele din urmă, în clienți. Pentru awareness, s-au setat atât campanii de Dynamic Display, cât şi de Remarketing.

Campanii PR Online

Campaniile de PR extern sunt extrem de utile pentru creșterea unui business, atingând scopuri multiple: SEO, awareness, construirea imaginii de brand în online. Echipa de PR moderează relația cu bloggerii și influencerii online, clădind valori solide pe care brandul să se sprijine. În plus, legăturile externe ajută semnificativ la creșterea vizibilității site-ului în mediul online.

Afla ce putem face si pentru magazinul tau online!

4.19% CTR

40% less CPA

172% ROI

Primeste noutatile Danco Vision:

Mai multe proiecte

Vezi toate proiectele